Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013


Ο ΑΟΝΣ “Ο Μίλων” & Το Δίκτυο Εθελοντών “Πράξεις Ζωής”

Ένωσαν τις Δυνάμεις τους Για Μια Aθλητική Πράξη Ζωής


Μια αθλητική Πράξη Ζωής για Φιλανθρωπικά Κέντρα Φιλοξενίας & Προστασίας Παιδιών όπου εξειδικεύονται στη φροντίδα και τη φιλοξενία παιδιών με σοβαρά προβλήματα και νεαρών ατόμων μέχρι την ηλικία των 18 ετών, που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο μεγάλωμα τους λόγω σοβαρών κοινωνικών & οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Όλοι εμείς εθελοντές του δικτύου Πράξεις Ζωής σε συνεργασία με Προπονητές των τμημάτων Μπάσκετ του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» προσκαλέσαμε ομάδες από την πόλη της Νέας Σμύρνης  και γειτονικών δήμων για την συμμετοχή τους σε ένα φιλικό τουρνουά αθλοπαιδιών για την έμπρακτη υποστήριξη & αγάπη για φιλανθρωπικά κέντρα φιλοξενίας παιδιών.

Η συγκεκριμένη Πράξη Ζωής, αποτέλεσε μια αληθινή ευκαιρία για την αναγνώριση της αξίας και της σημασίας των εθελοντικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με φορείς του αθλητισμού, οι οποίες μπορεί να πάρουν διάφορες μορφές και διαστάσεις με βάση τις αξίες, αρχές και την κοινωνικό -οικονομική και πολιτισμική δομή της κοινωνίας. 
 
 
Στόχος μας η καθιέρωση ενός ετήσιου φιλικού τουρνουά αθλοπαιδιών με σκοπό μιας ξεχωριστής Πράξη Ζωής & αλληλεγγύης για φιλανθρωπικά σωματεία ή φορείς πρόνοιας και αλληλεγγύης όπου δεν επιχορηγούνται από κρατικούς μηχανισμούς (διαφορετικά κατ’ έτος).
Συγκινητική στιγμή υπήρξε επίσης η ευγενική τιμητική διάκριση μνήμης από τον Πρόεδρο του ΑΟΝΣ Μίλων Κο Ράπτη στην ενός ξεχωριστού φίλου και θερμού φίλαθλου της ομάδας της πόλης όπου έζησε και έφυγε από την ζωή. Μια αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο στην οικογένεια του πολύτιμου φίλου του Μίλων Ξενοφώντα Λαπαρδά.
 
Με την υλοποίηση του φιλικού τουρνουά αθλοπαιδιών δόθηκε η ευκαιρία τόσο στους εθελοντές όσο και στους αθλητικούς φορείς/συμμετέχοντες και καλεσμένους να αναδείξουν τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς & αλληλεγγύης. Παράλληλα διοργανώσαμε λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα προσφορές απο μέλη & φίλους του Δικτύου όπου με ανάλογη ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε και του τυχερούς!!!!




Φιλικά  συμμετείχαν ομάδες Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ
από τους εξής αθλητικούς φορείς

Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ

Ο.Ν.Α Νέας Σμύρνης

Α.Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης

Α.Ο Δάφνη Αγ.Δημητρίου

Α.Ο Ίκαρος Καλλιθέας

Α.Ο Π.Φαλήρου

Γ.Σ Ηλιούπολης

Ηλυσιακός Α.Ο
 
Το  Φιλικό Τουρνουά Αθλοπαιδιών πραγματοποιήθηκε
                                                    με ελεύθερη είσοδο σε όλα τα αγωνίσματα

Σαββάτο 15 Ιουνίου

στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης “Ο Μίλων” επί της οδού Αδαμάντιου Κοραή & Βασιλείου του Μεγάλου
Νέα Σμύρνη, Τ.Κ. 17122
 
                  Γιατί Και Στον Αθλητισμό
                         Μαζί  Μετατέπουμε
 
                           Τα Λόγια Σε Πράξεις . . Πράξεις Ζωής ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου