Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013


1Ο  Φιλανθρωπικό Τουρνουά Αθλοπαιδιών

 Στηρίζουμε Με Πράξεις Ζωής

Φιλανθρωπικά Κέντρα Φιλοξενίας & Προστασίας Παιδιών

Μια ξεχωριστή Πράξη Ζωής για τα Φιλανθρωπικά Κέντρα Φιλοξενίας & Προστασίας Παιδιών  όπου εξειδικεύονται στη φροντίδα και τη φιλοξενία παιδιών με σοβαρά προβλήματα και νεαρών ατόμων μέχρι την ηλικία των 18 ετών, που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο μεγάλωμα τους λόγω σοβαρών κοινωνικών & οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 

 
Όλοι εμείς εθελοντές του δικτύου Πράξεις Ζωής προσκαλέσαμε ομάδες από την πόλη της Νέας Σμύρνης  και γειτονικών δήμων για την συμμετοχή τους σε ένα φιλικό τουρνουά αθλοπαιδιών για την έμπρακτη υποστήριξη & αγάπη στα Φιλανθρωπικά Κέντρα Φιλοξενίας & Προστασίας Παιδιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Η συγκεκριμένη Πράξη Ζωής, αποτελεί μια ξεχωριστή  ευκαιρία για την αναγνώριση της αξίας και της σημασίας των εθελοντικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με φορείς του αθλητισμού, οι οποίες μπορεί να πάρουν διάφορες μορφές και διαστάσεις με βάση τις αξίες, αρχές και την κοινωνικό -οικονομική και πολιτισμική δομή της κοινωνίας. 
Στόχος μας η καθιέρωση ενός ετήσιου φιλικού τουρνουά αθλοπαιδιών με σκοπό μιας ξεχωριστής Πράξη Ζωής & αλληλεγγύης για φιλανθρωπικά σωματεία & κέντρα φιλοξενίας παιδιών (διαφορετικά κατ’ έτος).

Με την υλοποίηση του φιλικού τουρνουά αθλοπαιδιών θα δοθεί η ευκαιρία τόσο στους εθελοντές όσο και στους αθλητικούς φορείς/συμμετέχοντες και καλεσμένους να αναδείξουν τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς & αλληλεγγύης σε κέντρα όπως το συγκεκριμένο που θελήσαμε να στηρίξουμε αφού δοκιμάζεται λόγω της οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε.

Φιλικά θα συμμετέχουν ομάδες Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ ενώ θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα μας έδωσαν οι εξής αθλητικοί φορείς
Α.Ο.Ν.Σ  O Μίλων”
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ
Ο.Ν.Α Νέας Σμύρνης
Α.Ο Ίκαρος Καλλιθέας
Α.Ο Δάφνη Αγ.Δημητρίου
Α.Ο Παλαιού Φαλήρου
Γ.Σ Ηλιούπολης
Ηλυσιακός Α.Ο

Το Φιλανθρωπικού Τουρνουά Αθλοπαιδιών θα πραγματοποιηθεί

Σαββάτο 15 Ιουνίου & ώρα έναρξης 9:00,

στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης “Ο Μίλων” επί της οδού Αδαμάντιου Κοραή & Βασιλείου του Μεγάλου
Νέα Σμύρνη, Τ.Κ. 17122

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ελάτε Να Γνωριστούμε ! !

Σας Περιμένουμε Να Κάνουμε Τα Λόγια Πράξεις . . Πράξεις Ζωής ! ! !