Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013


Μια Έμπρακτη Πράξη Προσφοράς

 Διάθεση Εσόδων
από το1Ο  Φιλανθρωπικό Τουρνουά Αθλοπαιδιών

Στηρίζουμε
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού

 “Άγιος Πολύκαρπος”  

Μια ξεχωριστή Πράξη Ζωής για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού «Άγιος Πολύκαρπος» όπου εξειδικεύεται στη φροντίδα και τη φιλοξενία παιδιών με σοβαρά προβλήματα και νεαρών ατόμων μέχρι την ηλικία των 18 ετών, που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο μεγάλωμα τους λόγω σοβαρών κοινωνικών & οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
 
 
Όλοι εμείς εθελοντές του δικτύου Πράξεις Ζωής προσκαλέσαμε ομάδες από την πόλη της Νέας Σμύρνης  και γειτονικών δήμων για την συμμετοχή τους σε ένα φιλικό τουρνουά αθλοπαιδιών για την έμπρακτη υποστήριξη & αγάπη στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού «Άγιος Πολύκαρπος». Στην διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά όπου κληρώθηκαν προσφορές/χορηγίες από φίλους του δικτύου εθελοντών. Το ποσό που συγκεντρώθηκε (τρείς χιλιάδες εκατό ευρώ) με πολύ αγάπη το διαθέσαμε στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Πολύκαρπος» για την ενίσχυση των σκοπών του.  




Στο όμορφο και ζεστό σπίτι του Αγίου Πολυκάρπου την Πέμπτη 21/11 εθελοντές του δικτύου  διέθεσαν το ποσό που συγκεντρώθηκε από την λαχειοφόρο αγορά του φιλανθρωπικού τουρνουά. Ο φάκελος με το προσφερθέν ποσό παρεδόθη Τιμής Ένεκεν από τον Πρόεδρο του Δικτύου Εθελοντών Πράξεις Ζωής Κο Παπαδάτο στον Πρόεδρο του Δ.Σ. AΟΝΣ «Ο Μίλων» Κο Ράπτη όπου μαζί με τους προπονητές του Μίλωνα ανταποκρίθηκαν με αγάπη στο κάλεσμα και στην ευγενική παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την υλοποίηση του  τουρνουά. Ξεχωριστή αναφορά και θερμές ευχαριστίες στον προπονητή μπάσκετ Κο Άγγελο Σίννη για την άρτια τεχνική και οργάνωση των αγώνων.  



Με την σειρά του ο Πρόεδρος Κο Ράπτης παρέδωσε τον φάκελο με την δωρεά στον Αντιδήμαρχο του Δήμου Νέας Σμύρνης & Γενικό Γραμματέα του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Άγιος Πολύκαρπος” Κο Αθανασίου.  





Η συγκεκριμένη Πράξη Ζωής, αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για την αναγνώριση της αξίας και της σημασίας των εθελοντικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με φορείς του αθλητισμού, οι οποίες μπορεί να πάρουν διάφορες μορφές και διαστάσεις με βάση τις αξίες, αρχές και την κοινωνικό -οικονομική και πολιτισμική δομή της κοινωνίας. 

Ευχαριστούμε θερμά Εθελόντριες & Εθελοντές στήριξαν με χορηγίες
και εθελοντική προσφορά τη διοργάνωση της συγκεκριμένης Πράξης  Ζωής

                            Μπορείτε να γνωρίσετε και να διαδώσετε τις δράσεις μας
και μέσα από το facebook στη σελίδα: www.facebook.com/praxeiszois.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
210 93 47 311 – 6956 096 115 ή στο email : info@praxeiszois.org