Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μαζί Μπορούμε Περισσότερα ! ! ! !

Επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο και εξασφαλισμένο...

Τον Νοέμβριο του 2010 μια ομάδα φίλων, με κοινωνικές ευαισθησίες κι αγάπη στον άνθρωπο, δημιούργησαν τον πρώτο πυρήνα  ενός Δικτύου Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης “ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ” για την εκπλήρωση κοινωφελών σκοπών σε άτομα & ομάδες ατόμων με απειλητικές ασθένειες και «ευπαθείς» κοινωνικές ομάδες. Οι “Πράξεις Ζωής” δεν έχουν σκοπό την πραγματοποίηση κερδών αφού  δημιουργήθηκαν ως Δίκτυο Εθελοντών Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Μέσω του Δικτύου Εθελοντών  Σχεδιάζουμε, Συντονίζουμε, Προγραμματίζουμε & Υλοποιούμε την Προσπάθεια για Ουσιαστικά Αποτελέσματα Αληθινών Πράξεων Ζωής. 
Υπηρετούμε με κάθε τρόπο την ανάγκη Προσφοράς & Αλληλεγγύης  προς τους συνανθρώπους μας και στο κοινωνικό σύνολο  στην Αθήνα & στην Περιφέρεια. Το Δίκτυο των Εθελοντών της Περιφέρειας υποστηρίζεται από τους Αγγελιοφόρους υπό την καθοδήγηση της ομάδας διοίκησης.
Συνυπάρχουμε μέσα από ένα οργανωμένο πλαίσιο που βασίζεται σε Αρχές και Διαδικασίες.
Συμμετέχουμε στην ομάδα μέσα από προσωπικούς ρόλους απελευθερώνοντας την έμπρακτη επιθυμία μας για προσφορά σε Ανθρώπινο, Κοινωνικό και Εθελοντικό Επίπεδο.
Με Δεδομένες τις παραπάνω παραμέτρους προσπαθούμε κι επιδιώκουμε να τολμάμε και να ενεργούμε άμεσα, μεθοδικά, αποφασιστικά μέσα από  τη συμμετοχή των Εθελοντών για Κάθε  Πράξη Ζωής.
Έλα Μαζί Μας – Μην Μένεις Θεατής – Κάνε Μια Πράξη Ζωής . . . Μπορείς ! ! !